fbpx

Opleidingstraject

Welke vakgebieden maken deel uit van de opleiding?

We selecteerden de belangrijkste vakgebieden voor elke ambitieuze, digitale enthousiasteling. Of je nu een designer, marketeer, marketing manager of CEO bent, deze domeinen versterken onmiddellijk je kennis van de digitale wereld en geven je de kans hands-on aan de slag te gaan in jouw bedrijf.

Tijdens een persoonlijk intakegesprek bespreken we jouw ambities en welke skills je reeds bezit. Samen gaan we op zoek naar de T-shaped domeinen waarin jij kan verbreden en verdiepen. Op basis daarvan creëren we je persoonlijk opleidingstraject.

Een unieke aanpak
gericht op jou

Via een combinatie van online lessen, een project om je kennis in praktijk om te zetten en wekelijkse coaching sessies, stomen we je in 12 weken klaar om in digitale marketing te accelereren.

Klinkt goed? Het wordt nog beter! Bij de T-shaped academy is elk opleidingstraject uniek. Op basis van het intakegesprek, stellen wij een persoonlijk traject samen, helemaal aangepast aan jouw job, ambities en interesses!

Kies je startdatum en tempo

Een opleidingstraject helemaal op maat? Dat start wanneer het jou past. Opstarten kan op elk moment. Wekelijkse coaching sessies of liever om de 2 weken? Bij het intakegesprek tekenen we samen het ideale traject uit voor jou.

Prijs opleidingstraject

€3900


Per deelnemer (excl. BTW)

  • Gepersonaliseerd opleidingstraject
  • 12 lesmomenten
  • Opdrachten en testen
  • Toegang tot alle tools nodig om de opleiding te voltooien
  • Wekelijks 1 op 1 coaching moment
  • Certificaat van voltooiing wanneer je geslaagd bent
  • KMO-portefeuille erkende opleiding*
“Persoonlijk vind ik dat ik meer heb opgestoken uit de 12 weken met T-shaped Academy dan in mijn academische opleiding.“
Yannick Vranckx, RESPONSUM

Digital marketeer

Samen met Isabel je persoonlijk groeitraject uitwerken?

* Tot 30% subsidie op het opleidingstraject mogelijk via KMO-portefeuille

“Als je op zoek bent naar een opleiding Digital Marketing zoek dan niet verder. De T-shaped Academy biedt een persoonlijk traject op maat van jouw behoeftes. Je kiest zelf welke modules je wil volgen en interessant voor je zijn. Isabel en Stein, 2 superenthousiaste en sympathieke coaches staan je bij van begin tot eind.”
Mathieu Maes

UX designer, Well Communications

“Het mooie is niet alleen dat het geweldige, competente mensen zijn met superveel praktijkervaring maar ook dat het traject je eerst horizontaal laat verkennen en vervolgens uitdiepen waar je wil op focussen.”
Wannes Van Giel

CEO, bigtrees