fbpx

De toekomst is T-shaped

Breng je digitale marketing skills
naar een hoger niveau in 12 weken

Breng je digitale marketing skills naar een hoger niveau in 12 weken

Op zoek naar een opleiding die heel praktijkgericht is? Wil je zelf kiezen welke vakken je volgt en wekelijks gecoacht worden? Plan dan nu je intakegesprek en stel het opleidingstraject samen dat past bij jouw profiel.

Individueel traject
Individueel traject

Teken samen met ons
je leertraject uit

Praktijkgericht
Praktijkgericht

Pas je nieuwe kennis onmiddellijk toe

Coaching
Coaching

Word persoonlijk begeleid
door experts

"Er is geen tekort aan digitale marketing opleidingen. Wat ontbreekt, is een opleiding die praktijkgericht is."

In de afgelopen 10 jaar zagen we digitale marketing razendsnel veranderen. Nieuwe technologieën, nieuwe platformen, nieuwe tools. Deze supersnelle evolutie zorgt voor de nodige uitdagingen. Hoe leren we onze mensen deze skills aan? En waarom zijn die digitale experts zo schaars?

Elk jaar studeren er nochtans heel wat junior digital marketeers af, er bestaan intussen postgraduaten en B2B opleidingen specifiek gericht op digitale marketing. Wat uit onze ervaring echter blijkt, is dat een volledig praktijkgerichte opleiding, momenteel nog ontbreekt.

Hoog tijd dus om in de snel veranderende digitale marketing wereld ook de digitale marketing trainingen te transformeren. Geïntrigeerd? Neem een kijkje op onze opleidingspagina om meer te weten te komen!

Is deze opleiding iets voor jou?

Wil jij je digitale marketing skills zowel verbreden als verdiepen en alle tools in handen krijgen om meteen aan de slag te gaan? Say no more…

Plan helemaal gratis een intake gesprek waarin we samen jouw persoonlijke groeitraject uittekenen. We creëren jouw T-shaped profiel, kijken welke skills je verder kan uitdiepen en in welke richting je kan verder kan doorgroeien. Dat alles op basis van je talenten, huidige functie en ambities.

Interview: Dit bedrijf wil het nijpende tekort aan ervaren digitale marketeers invullen met een innoverende opleiding

Een knelpuntberoep zijn ze nog net niet, maar toch lijken ervaren digitale marketeers tegenwoordig opgejaagd wild. De gloednieuwe T-shaped Academy springt daarom in de bres met een innoverende opleiding: “Wij willen junior marketeers in 12 weken naar een hoger niveau stuwen, zodat we de huidige druk wat van de markt kunnen halen”.

“Jullie lessen zijn overzichtelijk en ontzettend aangenaam om te volgen. Perfect voor mensen die full-time werken. Ik vind het geen opgave om 's avonds terug achter de computer te kruipen. Een pluim voor jullie.”
Bieke Vermeire

Managing Director, bigtrees

coaching en sparring digitale marketing strategie

Waarom T-shaped?

De marketeer van de toekomst, die is T-shaped. Niet alleen bouwt een T-shaped marketeer op een brede basislaag, dankzij een aantal specialisaties is hij of zij in staat om hands on aan het werk te gaan.

De brede basiskennis stimuleert creativiteit en zorgt ervoor dat een T-shaped marketeer moeiteloos ingezet wordt in verschillende projecten en lagen binnen een organisatie. Ook zin om het geheime wapen van jouw organisatie te worden?

Wie zijn wij?

Wij zijn Isabel en Stein. Samen richtten we de T-shaped Academy op omdat we iedereen met digitale ambities de handvaten willen geven om hun ideale job vorm te geven.

Samen tellen we meer dan 20 jaar digitale marketing ervaring en we staan te springen om die met jullie te delen. Meer weten over ons en de T-shaped Academy trainers? Neem dan hier een kijkje.