fbpx

Train je team

Breng je marketing team naar een hoger digitaal niveau

Heel wat marketing teams hebben het moeilijk om de omschakeling naar digital te maken of om net die versnelling hoger te schakelen.

Vaak ontbreekt het aan de nodige ervaring en is er weinig ruimte voor sparring. In de day to day job is tijd voor exploratie en kennisverdieping het eerste dat naar achter wordt geschoven. Terwijl dat net voor een bom aan energie zorgt bij je team.

Bij de T-shaped Academy luisteren we naar wat jouw bedrijf en team nodig heeft. Welke skills missen er, welke uitdagingen ervaren jullie momenteel en welke sterktes willen jullie verder uitspelen?

De wekelijkse 1 op 1 coaching zorgt voor de nodige accountability en zorgt voor de diepgang die ontbreekt bij klassieke opleidingen. Bovendien houden we je ook tijdens het traject op de hoogte van het verloop en sturen we indien nodig tussentijds bij!

digitale marketing opleiding voor teams

Veel meer dan
hard skills alleen

Hoe je het ook draait of keert… een pittige opleiding die door meerdere mensen tegelijk gevolgd wordt, schept een band. Naast de hard skills die het team bijleert, merken we bij heel wat bijkomende effecten. Het lijkt wel een beetje een teambuilding in disguise.

Je mensen passen hun kennis toe op je website en projecten van je bedrijf. Ze worden geforceerd uit de comfort zone van hun dagelijkse job te treden. Dat zorgt in het begin voor wat schrik, maar vertaalt zich steevast in meer zelfvertrouwen.

In het algemeen merken we volgende transformatie binnen de teams die we trainen:

Verhoogde creativiteit binnen het team

Beter inzicht in ‘the bigger picture’

Meer zelfvertrouwen

Betere online resultaten

Insourcing van bepaalde agentschap taken

En uiteraard een sterke(re) digitale marketing kennis

Waarom Xerius en MyFamily hun volledige marketing team inschreven voor de T-shaped opleiding

Bij Xerius werd ineens het hele marketingteam ingeschreven voor de innoverende opleiding van de T-shaped Academy. “Marketing digitaliseert aan een razend tempo”, zegt Bruno Van de moortel, Head of Marketing bij de Xerius Group. “Met deze opleiding verdiep ik niet alleen in korte tijd de digitale kennis van mijn team, maar ontdek ik ook waar hun sterktes liggen.”

Benieuwd naar wat jouw team kan leren in 12 weken?

Onze aanpak:

  1. We bespreken de digitale marketing ambities die je met het team en het bedrijf hebt
  2. We doen een intakegesprek met elk teamlid
  3. Op basis daarvan en van de briefing vooraf stellen we voor iedereen een gepersonaliseerd traject vast
  4. De verzamelde trajecten worden met jou besproken

Klaar om te investeren in je team?