fbpx

Data & Analytics Opleiding:
Een deep dive in GA4, GTM en Looker Studio

Een intensieve praktijkgerichte opleiding die je in staat stelt om zelfstandig met Google Analytics 4 en Google Tag Manager aan de slag te gaan. Leer hoe je to the point rapporteert, beheers de technische set-up en maak in het oog springende dashboards in Looker Studio.

Word meester over GA4 en<br />leer de kneepjes van het vak
Word meester over GA4 en
leer de kneepjes van het vak

Leer je website tracken<br />met Google Tag Manager
Leer je website tracken
met Google Tag Manager

Bouw je eigen inzichtvolle<br />dashboards met Looker Studio
Bouw je eigen inzichtvolle
dashboards met Looker Studio

Data & Analytics
Deep Dive Opleiding

Data & Analytics Trajectoverzicht

Leer de ins en outs van GA4. Track je website als een pro met Google Tag Manager.

Voel jij je nog steeds wat verloren in de nieuwe Google Analytics omgeving? Wil je graag even sterke analyses maken als tevoren? Of zelfs nog straffere? Streef je ernaar om echt het verschil te maken als marketeer, van set-up tot rapportage?

In een mum van tijd wapenen we je met een doorgedreven kennis van ’s werelds bekendste Analytics tool. Je past je verworven kennis meteen toe op je eigen website en verkent zo de uitgebreide mogelijkheden van drie verschillende Google oplossingen:

 • Google Analytics 4
 • Google Tag Manager
 • Google Looker Studio

Versneld leren met
de T-shaped methodologie

Wie ons kent, weet hoe we te werk gaan: een focus op praktijkgericht leren en persoonlijke begeleiding
door experts. Dat is tijdens deze training niet anders:

Wekelijks volg je zelfstandig de lessen in je online leeromgeving. Geen lange brokken theorie, maar hapklare modules die je makkelijk in je agenda past.

Per lesweek word je persoonlijk gecoacht door een gepassioneerd data- en analyticsexpert. Je krijgt feedback op je opdrachten, antwoorden op al je vragen en samen ga je op zoek naar waardevolle inzichten en optimalisaties.

Elke les bevat tests en opdrachten. Die voer je uit op je eigen website of die van je klant. Wie zegt dat studietijd niet productief kan zijn?

2 extra coachingmomenten: voor deze data en analytics training voorzien we 2 bonus sessies. Daarin optimaliseren we samen jouw hele account setup en gaan we door je volledige configuratie op zoek naar de kers op de taart.

Waarom deze methode zo krachtig is

Je combineert zelfstandig leren met praktijkopdrachten en coaching/sparring met een expert. Je leert dus op 3 verschillende manieren waardoor je de materie echt gaat beheersen.

Daarbovenop ben je flexibel in wanneer je je lesuren inplant. Maar… de wekelijkse coaching deadlines helpen je om niet uit te stellen.

Prijs en praktische info

€2050


Per deelnemer (excl. BTW)

 • 5 praktijkgerichte lesmomenten
 • 7 persoonlijke coaching sessies
 • Opdrachten en testen
 • Toegang tot de T-shaped community voor vragen en feedback
 • Certificaat van voltooiing
 • KMO-portefeuille erkende opleiding*

* Tot 30% subsidie op het opleidingstraject mogelijk via KMO-portefeuille

Schrijf je vandaag nog in voor dit leertraject

2. We contacteren je voor je startdatum en coachingmomenten
2. We contacteren je voor je startdatum en coachingmomenten

3. Je ontvangt toegang tot het leerplatform en bent good to go!
3. Je ontvangt toegang tot het leerplatform en bent good to go!

Veelgestelde vragen over dit traject

Is er voorkennis vereist voor deze opleiding?

In principe kan je aan deze opleiding starten zonder voorkennis. Beschik je reeds over een basiskennis van HTML, Javascript en Google Analytics, dan zal dat het traject voor jou wel makkelijker maken.

Wanneer gaat dit traject door?

Wie begeleidt dit traject?

Dit specifiek opleidingstraject wordt begeleid door 2 gepassioneerde coaches. Roel Peters neemt GA4 en GTM voor z’n rekening. Dankzij zijn unieke combinatie van diepgaande kennis van Analytics en enthousiasme voor dit onderwerp, lijken implementeren en interpreteren wel kinderspel. Hij leert je met plezier en het nodige geduld de kneepjes van het vak. Looker Studio wordt begeleid door Mathieu Van de Velde. Aan passie voor deze tool ontbreekt het hem zeker niet, aan ervaring evenmin. Reken zelf maar eens uit hoeveel dashboards je kan maken in 12 jaar als marketeer voor een digital agency. Slaagt hij erin om jou na deze training net zo enthousiast te maken voor dashboards?

Wat wil die KMO-portefeuille korting precies zeggen?

Voor KMO’s voorziet de overheid een subsidie van 30% voor kleine bedrijven en 20% voor middelgrote bedrijven. Dat wil dus zeggen dat de prijs na aftrek van de KMO-portefeuille korting neerkomt op:

 • € 1435 (excl. BTW) voor kleine bedrijven
 • € 1640 voor middelgrote bedrijven

Schrijf je hier in

“T-shaped academy is zoveel beter dan de typische digital marketing opleidingen die bijna altijd puur theoretisch zijn. Je wordt gechallenged om uit je comfortzone te treden. Door theorie om te zetten in praktische opdrachten, gebaseerd op je eigen jobinhoud, leer je veel sneller. Ik kan het heel erg aanraden!”
Romanie Tack

Content marketeer, Van Marcke

Interview: Dit bedrijf wil het nijpende tekort aan ervaren digitale marketeers invullen met een innoverende opleiding

Een knelpuntberoep zijn ze nog net niet, maar toch lijken ervaren digitale marketeers tegenwoordig opgejaagd wild. De gloednieuwe T-shaped Academy springt daarom in de bres met een innoverende opleiding: “Wij willen junior marketeers in 12 weken naar een hoger niveau stuwen, zodat we de huidige druk wat van de markt kunnen halen”.