fbpx

Ontmoet de trainers

isabel van ruyskensvelde trainer digitale marketing

Oprichter / Trainer / Coach

Isabel Van Ruyskensvelde

Isabel heeft er intussen meer dan 12 jaar digital agency ervaring op zitten. Binnen The Reference werkte ze als digital marketeer, project manager en operations manager. Naast het organiseren van de after work drinks en team weekends leidde ze een team van 20 digitale marketeers en project managers in goede banen.

Begeleiding en inwerking van juniors, coaching van diverse profielen en strategische ondersteuning van projecten zijn haar sterke kanten.

Binnen de T-shaped Academy staat Isabel in voor de intake gesprekken, het uitwerken van de persoonlijke trajecten, coaching en het geven van de trainingen rond Google Advertising en Social media.

"Geen guru's of klinkende namen, wel doorgewinterde marketeers met bergen praktijkervaring."

Oprichter / Trainer / Coach

Stein Peeters

Stein is een data-driven digitale marketing expert met een sterke technische achtergrond als ingenieur en meer dan 11 jaar ervaring in digital. Hij werkt de laatste jaren als freelance digital marketing consultant voor diverse bedrijven en assisteert bij het uitwerken en implementeren van digitale strategieën.

Ook Stein werkte 5 jaar bij The Reference, waar hij zijn digital marketing skills kon toepassen bij klanten als IKEA, Carglass en AG Insurance. Als ware T-shaped marketeer is Stein gespecialiseerd in growth marketing, SEO, CRO en digitale strategie. Verder heeft hij een sterke kennis van content marketing en advertising.

Stein staat binnen de T-shaped Academy in voor het leeuwendeel van de opleidingen. Hij kan niet wachten om de kennis die hij de afgelopen 11 jaar heeft opgebouwd aan jou door te geven en je te helpen ermee aan de slag te gaan. Hij neemt mee de coaching sessies voor zijn rekening en zet samen met Isabel de lijnen van de T-shaped Academy verder uit. In onze afterworks is hij verantwoordelijk voor de Gin-fizz cocktails, één van zijn geheime talenten.

stein peeters trainer digitale marketing
lieze vande keere t-shaped coach advertising specialist performance marketing opleiding

Coach / Trainer

Lieze Vande Keere

Lieze heeft meer dan 7 jaar ervaring in digitale marketing. Als consultant binnen toonaangevende agencies maakte ze kennis met bedrijven uit allerlei sectoren, zowel binnen e-commerce, B2C als B2B… Zo past ze zich zonder enige moeite aan aan jouw business.

Het is altijd haar passie geweest om mensen te helpen groeien: van het coachen van junior-collega’s tot het opleiden van klanten waar ze als consultant voor werkte. Ze is het meest gepassioneerd door alles wat met advertising te maken heeft, en gaat je bovendien op tijd en stond challengen om het overzicht over je digitale marketing strategie te bewaken.

Coach

Dries Bultynck

Dries Bultynck is uitermate nieuwsgierig, een tikkeltje kritisch en heeft 17 jaar digitale marketing ervaring op de teller. Google Ads, SEO, CRO, digitale strategie en Facebook advertising, er zijn weinig digitale marketing gebieden die deze T-shaper niet in de vingers heeft.

Hij vertoefde lange tijd aan agency kant waar hij zich liet uitdagen door het hoge tempo en de steeds wisselende projecten, het is ook daar dat hij zijn liefde voor e-commerce en retail ontdekte. Na een jaar in een tech-start up is Dries er helemaal klaar voor om onze T-shapers te begeleiden en uit te dagen met zijn nuchtere blik en doordachte vragen.

dries bultynck digital marketing coach
Roel Peters trainer coach digital analytics data

Trainer / Coach

Roel Peters

Roel neem het advanced analytics-luik van de T-shaped Academy voor zijn rekening. Geen saaie how-to van de Google Analytics interface, maar een totaaloverzicht van het data- en analyticslandschap. Ook GA4 ontsnapt niet aan zijn aandacht.

Hij vertrekt vanuit de positionering van analyse en insights binnen een bedrijfscontext én op macroniveau, en bouwt daarop de hands-on kennis die je nodig hebt om zelf tracking en signalen te implementeren en de resultaten ervan op een correcte manier te interpreteren.

Coach / Trainer

Mathieu Van de Velde

Mathieu Van de Velde kent na 12 jaar digital agency ervaring de digitale marketingwereld vanbinnen en vanbuiten. De ideale man om ons coaching team te vervoegen dus! Hij focust op Analytics, CRO en SEO en vindt niets leuker dan digitale marketeers naar dat niveautje hoger te tillen. Hij lokt je uit je comfortzone en dwingt je 3 stappen verder te denken om zo tot het optimale resultaat te komen. Zijn niet zo geheime obsessie is Google Datastudio en hij brengt die passie dan meteen ook naar jullie over in een gloednieuwe cursus, zodat ook jij fancy dashboards leert maken!

mathieu van de velde coach trainer datastudio opleiding
Amy Van Wingen social trainer T-shaped Academy

Trainer

Amy Van Wingen

Amy is een kleine wervelwind, heel leergierig en enthousiast. Ze heeft een breed profiel met een solide achtergrond in zowel PR als marketing. Voor ze aan de slag ging als online marketeer, werkte ze als PR consultant in een communicatiebureau. Met ondertussen meer dan 6 jaar op de teller is ze thuis in SEO en kan ze zich gerust specialist noemen in social advertising, content en influencer marketing.

Ze werkte 2 jaar langs agencyzijde en gaat nu verder als freelance marketeer. Binnen T-shaped Academy deelt met veel overgave haar TikTok advertising en influencer marketing kennis.

Trainer

Frank De Graeve

Als ervaren service designer en ideator heeft Frank De Graeve een passie (type krijg-hem-erover-aan-de-praat-en-hij-stopt-niet passie) voor het creëren van nieuwe digitale producten bovenop een solide strategische fundering. Dankzij zijn brede kennis helpt Frank bedrijven en organisaties om op basis van hun doelstellingen en ambities een naadloos aansluitende digitale oplossing te formuleren voor de noden van hun klanten.

frank de graeve trainer ux design opleiding