Ontmoet de trainers

isabel van ruyskensvelde trainer digitale marketing

Oprichter / Trainer

Isabel Van Ruyskensvelde

Isabel heeft er intussen meer dan 10 jaar digital agency ervaring op zitten. Binnen The Reference werkte ze als digital marketeer, project manager en operations manager. Naast het organiseren van de after work drinks en team weekends leidde ze een team van 20 digitale marketeers en project managers in goede banen.

Begeleiding en inwerking van juniors, coaching van diverse profielen en strategische ondersteuning van projecten zijn haar sterke kanten.

Binnen de T-shaped Academy staat Isabel in voor de intake gesprekken, het uitwerken van de persoonlijke trajecten, coaching en het geven van de trainingen rond Google Advertising en Social media.

"Het is onze missie de meest praktijkgerichte digitale marketing opleiding aan te bieden"

Oprichter / Trainer

Stein Peeters

Stein is een data-driven digitale marketing expert met een sterke technische achtergrond als ingenieur en meer dan 10 jaar ervaring in digital. Hij werkt de laatste jaren als freelance digital marketing consultant voor diverse bedrijven en assisteert bij het uitwerken en implementeren van digitale strategieën.

Ook Stein werkte 5 jaar bij The Reference, waar hij zijn digital marketing skills kon toepassen bij klanten als IKEA, Carglass en AG Insurance. Als ware T-shaped marketeer is Stein gespecialiseerd in growth marketing, SEO, CRO en digitale strategie. Verder heeft hij een sterke kennis van content marketing en advertising.

Stein staat binnen de T-shaped Academy in voor het leeuwendeel van de opleidingen. Hij kan niet wachten om de kennis die hij de afgelopen 10 jaar heeft opgebouwd aan jou door te geven en je te helpen ermee aan de slag te gaan. Hij neemt mee de coaching sessies voor zijn rekening en zet samen met Isabel de lijnen van de T-shaped Academy verder uit. In onze afterworks is hij verantwoordelijk voor de Gin-fizz cocktails, één van zijn geheime talenten.

stein peeters trainer digitale marketing
frank de graeve trainer ux design opleiding

Trainer

Frank De Graeve

Als ervaren service designer en ideator heeft Frank De Graeve een passie (type krijg-hem-erover-aan-de-praat-en-hij-stopt-niet passie) voor het creëren van nieuwe digitale producten bovenop een solide strategische fundering. Dankzij zijn brede kennis helpt Frank bedrijven en organisaties om op basis van hun doelstellingen en ambities een naadloos aansluitende digitale oplossing te formuleren voor de noden van hun klanten.

Trainer

Roel Peters

Roel neem het advanced analytics-luik van de T-shaped Academy voor zijn rekening. Geen saaie how-to van de Google Analytics interface, maar een totaaloverzicht van het data- en analyticslandschap. Ook GA4 ontsnapt niet aan zijn aandacht.

Hij vertrekt vanuit de positionering van analyse en insights binnen een bedrijfscontext én op macroniveau, en bouwt daarop de hands-on kennis die je nodig hebt om zelf tracking en signalen te implementeren en de resultaten ervan op een correcte manier te interpreteren.

roel peters trainer advanced digital analytics opleiding
mathieu van de velde coach trainer datastudio opleiding

Coach / Trainer

Mathieu Van de Velde

Mathieu Van de Velde kent na 12 jaar digital agency ervaring de digitale marketingwereld vanbinnen en vanbuiten. De ideale man om ons coaching team te vervoegen dus! Hij focust op Analytics, CRO en SEO en vindt niets leuker dan digitale marketeers naar dat niveautje hoger te tillen. Hij lokt je uit je comfortzone en dwingt je 3 stappen verder te denken om zo tot het optimale resultaat te komen. Zijn niet zo geheime obsessie is Google Datastudio en hij brengt die passie dan meteen ook naar jullie over in een gloednieuwe cursus, zodat ook jij fancy dashboards leert maken!