fbpx

Welk traject past bij jou?

Traject met focus op advertising

Naast een brede basis (T-shaped marketeer word je tenslotte niet zomaar), leggen we in dit traject de focus op performance marketing. Social media advertising, SEA, display advertising, … Je leert het allemaal.

We leggen de geheimen bloot en zorgen dat je aan het einde van je 12 weken zelf campagnes opzet en optimaliseert. Je experimenteert vlotjes met verschillende copy, formaten en zorgt uiteraard voor een kick-ass landingspagina!

Zowel voor marketeers met veel of weinig ervaring valt er heel wat meerwaarde te halen uit deze cursussen en vooral ook uit de bijhorende coachingsgesprekken.
Brian Troch

Digital marketeer

Week Cursus
1 Digitale marketing strategie
2 Behavioral psychology
3 Google Analytics basis
4 Social advertising strategie
5 Facebook advertising
6 Instagram en LinkedIn advertising
7 SEA deel 1
8 SEA deel 2
9 Display advertising
10 YouTube advertising
11 Landing page optimization
12 Google Data Studio

Liever een traject volledig op maat?
Plan dan hier je gratis intakegesprek in.

Traject met focus op content

Of je nu al vlotjes blogposts uit je mouw tovert of net de ambitie hebt om meer met content te gaan doen, in dit traject leer je een content strategie van A tot Z uitstippelen. Zoals steeds starten we met een brede basis en focussen we daarna op alle content aspecten van digitale marketing.

Aan het einde van deze opleiding ben je perfect in staat een content strategie uit te werken, de juiste keywords te selecteren en effectief aan het schrijven te gaan. Je leert bovendien je content promoten via social media kanalen. Daarnaast leer je de resultaten van je harde werk opvolgen in Google Analytics en je acties bij te sturen.

Dag Isabel en Stein, Ik heb echt al megaveel bijgeleerd. We kregen bij Blue Lines het duwtje in de rug dat we nodig hadden om eindelijk eens werk te maken van een website die online gevonden wordt voor de juiste zoekwoorden en écht werkt. Merci, merci, merci voor alle tips!
Ilse Criel

Marketing manager

Week Cursus
1 Digitale marketing strategie
2 Behavioral Psychology
3 Google Analytics basis
4 Basis SEO
5 Branding / Storytelling
6 Funnel marketing
7 Content marketing
8 Copywriting
9 Lead generation
10 Social advertising strategie
11 Facebook & Instagram advertising
12 Marketing Automation basis

Liever een traject volledig op maat?
Plan dan hier gratis je intakegesprek in.

Strategisch traject voor de manager

Jij bent Marketing manager, team manager of project manager? Je hebt het gevoel dat je je team niet altijd even concreet kan aansturen omdat je niet voldoende kennis hebt van de uitvoering van digitale marketing? Je wil je agency beter kunnen challengen en met hen meedenken over nieuwe tactieken om online meer klanten te bereiken?

Look no further! Dit traject is gemaakt op maat van de manager. Je krijgt een brede basis en leert het online marketing landschap goed kennen. Daarnaast zetten we je met de voeten in de modder tijdens de cursus, learning by doing is dan ook ons motto.

Na het volgen van je opleiding ga je vlot mee in brainstorms met je agency, schat je de workload van eventuele projecten beter in en kan je je team nog beter ondersteunen.

Jullie lessen zijn overzichtelijk en ontzettend aangenaam om te volgen. Perfect voor mensen die full-time werken. Ik vind het geen opgave om 's avonds terug achter de computer te kruipen. Een pluim voor jullie.
Bieke Vermeire

Managing director

Week Cursus
1 Digitale marketing strategie
2 Behavioral psychology
3 Google Analytics basis
4 UX design deel 1
5 UX design deel 2
6 Lead generation
7 Branding/Storytelling
8 Funnel marketing
9 Social advertising strategie
10 Google Data Studio
11 Growth Hacking deel 1
12 Growth Hacking deel 2

Liever een traject volledig op maat?
Plan dan hier gratis je intakegesprek in.

Traject met technische / data focus

Jij schrikt er niet voor terug om met in de html te duiken? Google Tag Manager is je niet vreemd of je wil er meer over leren? Die data specialisaties spreken je wel aan? Je hebt als digitale marketeer al best wat ervaring en wil vooral focussen op het uitbreiden van de meer technische kant? Dan is deze opleiding iets voor jou.

Je duikt head first in Google Analytics (4), leert de meer technische kant van SEO kennen en experimenteert vlotjes met Google Optimize om de resultaten van je website nog te verbeteren! In de 1 op 1 coaching sessies dagen we je uit dat stapje verder te gaan.

Als je op zoek bent naar een opleiding digital marketing, zoek dan niet verder. De T-shaped Academy biedt een persoonlijk traject op maat van jouw behoeftes. Je kiest zelf welke modules je wil volgen en de enthousiaste coaches staan je bij van begin tot eind.
Mathieu Maes

UX designer

Week Cursus
1 Digitale marketing strategie
2 GA4 deel 1
3 GA4 deel 2
4 GTM basis
5 Google Data Studio
6 SEO content optimalisatie
7 Technische SEO
8 Off-page SEO en tactics
9 CRO deel 1
10 CRO deel 2
11 Growth Hacking deel 1
12 Growth Hacking deel 2

Liever een traject volledig op maat?
Plan dan hier gratis je intakegesprek in.

Prijs opleidingstraject

€3900


Per deelnemer (excl. BTW)

  • Gepersonaliseerd opleidingstraject
  • 12 lesmomenten
  • Opdrachten en testen
  • Toegang tot alle tools nodig om de opleiding te voltooien
  • Wekelijks 1 op 1 coaching moment
  • Certificaat van voltooiing wanneer je geslaagd bent
  • KMO-portefeuille erkende opleiding*

* Tot 30% korting op het opleidingstraject mogelijk via KMO-portefeuille

Een traject dat volledig is uitgewerkt op basis van jouw talent en ambities?
Dat kan!

Stel je traject helemaal op maat samens tijdens een intakegesprek. Op basis van dit gesprek werken we een persoonlijk traject voor je uit, helemaal aangepast aan jouw job, ambities en interesses!